Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@16:41:44 GMT

صنعت بیمه باید از فضای گلخانه‌ای خارج شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۱۶۷۴

صنعت بیمه باید از فضای گلخانه‌ای خارج شود

مدیرعامل سابق بیمه میهن با بیان اینکه کشور ما با کمبود محصولات بیمه‌ای روبه رو است، عنوان کرد: صنعت بیمه باید در کنار اقتصاد کشور قرار گیرد و با استفاده از تکنولوژی‌های مدرن از فضای گلخانه‌ای خارج شود. به گزارش پول نیوز، چندی پیش رییس کل بیمه مرکزی در اظهارات خود اعلام کرد که صدور هیچ بیمه نامه‌ای در کشور روی زمین نمانده است؛ این در حالی است که برخی از کارشناسان این صنعت معتقدند که برخی ریسک‌ها مانند سرمایه گذاری تحت پوشش بیمه نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


‎به عبارتی، شرکت‌های بیمه در ایران، سرمایه گذاری را تحت پوشش خود قرار نمی‌دهند، زیرا معتقدند ریسک سرمایه گذاری در ایران بالاست و به دلیل نوسانات سرمایه گذاری، قابلیت سرمایه گذاری بیمه‌ای را ندارد.
‎از سویی اظهارات رییس کل بیمه مرکزی در حالی است که امروزه صنعت بیمه از فقدان تنوع در محصولات بیمه‌ای رنج می‌برد.
عبداله رحیم لوی بنیس، مدیرعامل سابق بیمه میهن درباره نبود تنوع در محصولات بیمه به خبرنگار پول نیوز می‌گوید: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما نسبت به کشور‌های پیشرفته دیگر بسیار رقم ناچیزی است و این به این معنی است که صنعت بیمه کشور ما در مقایسه با کشور‌های دیگر، به توانگری بالا نرسیده است.
‎وی افزود: زمانی که ضریب نفوذ بیمه در کشور افزایش نمی‌یابد یعنی صنعت بیمه بسیاری از ریسک‌ها را در کشور شناسایی نکرده است و اگر هم این شناسایی صورت گرفته باشد، بیمه نامه‌ای درست برای آن طراحی نشده است. به همین علت با فقدان محصولات بیمه‌ای متنوع در صنعت بیمه کشور مواجه هستیم.   بیشتر بخوانید:  تاثیر طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی بر ضریب نفوذ بیمه شرکت های دولتی، عمده بدهکاران صنعت بیمه سنگینی سایه بیمه گزاران بدهکار بر شانه‌های نحیف صنعت بیمه
‎مدیرعامل سابق بیمه میهن عنوان کرد: صنعت بیمه در کشور ما بسیار جای کار دارد و باید در سال‌های بعد با ارائه محصولات جدید بیمه‌ای متناسب با نیاز جامعه برای افزایش ضریب نفوذ بیمه، تلاش کرد.
‎رحیم لوی بنیس با بیان اینکه ریشه این مشکلات در صنعت بیمه، نبود افراد کوشا در این صنعت است، اظهار کرد: در این شرایط صنعت بیمه به دنبال ریسک‌های جدید با شرایط اقتصادی کشور نیست. بر همین اساس بیمه نامه‌های خوب، به روز و منطبق با شرایط جامعه طراحی نمی‌شوند.
‎وی خاطر نشان کرد: صنعت بیمه در کشور ما، صنعتی سنت است که با تکنولوزی‌های روز و نوین آشنایی ندارد و بیشتر قوانین و دستورالعمل‌ها برای سال‌های قبل است. همچنین در بخش آموزش عملکرد ضعیفی وجود دارد و مدیران این صنعت به درستی انتخاب نشده اند.
‎مدیرعامل سابق بیمه میهن در خصوص راهکار افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور بیان کرد: صنعت بیمه در کشور ما باید با ابزار‌ها و بخش‌های دیگر اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد که در غیر اینصورت، این صنعت و در کنار آن ضریب نفوذ بیمه هیچ تغییری نمی‌کند.   گفتگو از سحر گلی زاده

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران بیمه میهن غلامرضا سلیمانی بیمه در کشور ما ضریب نفوذ بیمه محصولات بیمه سرمایه گذاری صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.


‏Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آنالیز فنی: پرس شدید علیه فشردگی مورایس!
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان