Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-03@00:18:19 GMT

70 درصد صادرات استان اردبیل محصولات کشاورزی است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۲۶۰۲

70 درصد صادرات استان اردبیل محصولات کشاورزی است

صدای ایران -رئیس هیئت مدیره موسسه خیریه جنت المأوی گفت:   بحث کشاورزی در عوام به این صورت است که ما محصولات کشاورزیمان ضعیف است در صورتی که 70 درصد صادرات کشاورزی ما و استان ما مربوط به محصولات کشاورزی است پس کشاورزی ما ضعیف نیست.
 وحید میهن یار؛ کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی و رئيس هيأت مديره موسسه خیریه جنت الماوی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار صدای ایران  در رابطه با کشاورزی استان اردبیل  گفت: در همه جای ایران بحث خشکسالی را داریم و همچنین این بحث است که زمین‌ها حاصلخیز نیستند ولی با توجه به این ارقام و عددهایی که می‌خواهم بیان کنم، ما خیلی کم خشکسالی داریم، در این استان بیشتر برف داریم مثلاً در کوه سبلان همیشه برف است، همیشه آب است، پس خشکسالی کمی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ما 12 محصولمان رتبه 1 تا 7 کشاورزی کل کشور را به خودش اختصاص داده است.

وی افزود : این‌ها نشان دهنده این است که ما از این نظر کمبود نداریم ما از نظر محصولات کشاورزی، زمین، خاک، آب و تمام عواملی که دست به دست هم داده‌اند که این محصول رشد کند را در استان اردبیل کمبود نداریم.
 میهن یار خاطر نشان کرد:  فقدان یک برنامه استراتژیک و فقدان یک برنامه مدیریتی منظم، این‌ها باعث می‌شود که صادرات ما متوقف شود. واقعاً محصولات کشاورزی ما صادراتش بالا است و می‌خواهیم این صادرات را بیشتر کنیم و عدد و ارقامش را بالا ببریم.
ایشان  افزودند : با توجه به نبودن خشکسالی در استان اردبیل و حاصلخیز بودن زمین‌های کشاورزی ما، خیلی راحت‌تر می‌توانیم به کشورهای همسایه و یا به کشورهای دیگر صادرات انجام دهیم، وقتی صادرات اضافه‌تر می‌شود یعنی سرمایه وارد استان ما می‌شود وقتی این سرمایه وارد استان شود به‌طبع جوانان ما از کمبود اشتغال مبرا می‌شوند این سرمایه باعث اشتغال‌زایی می‌شود و جوانان ما بیکار نمی‌مانند.
مشروح گفت و گوی ویدیویی  وحید میهن یار رئیس هیئت مدیره موسسه خیریه جنت المأوی  با صدای ایران در ادامه ببینید:  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اردبیل کشاورزی صادرات کشاورزی اردبیل خشکسالی صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند.

 قاسمعلی نیک‌پسند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: محققین توانسته‌اند با جایگزین کردن منابع و تولید برق از انرژی خورشید به نفع خود و برای تولید برق استفاده کنند.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: شهرستان جوین دارای ۳۶۰ حلقه چاه عمیق می‌باشد که از این میزان در اولین کمیته فنی بالغ‌بر ۱۷۰ حلقه از آن متقاضی مجهز شدن به پنل خورشیدی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه شهرستان جوین دارای تعداد ۳۶۰ حلقه چاه است، اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بدون شک کشاورزی را باید به سمت و سوی نوین‌سازی و کاهش هزینه‌های تولید پیش ببریم، افزود: طرح تجهیز چاه‌های عمیق به پنل‌های خورشیدی با هدف جلوگیری از خسارت قطعی برق در تابستان با توجه به افت عملکرد محصولات و سوختگی پمپ‌ها و ریزش میل چاه‌ها در حال ترویج است که با استقبال خوبی مواجه شده است.

نیک‌پسند اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی در ادامه با اعلام اینکه شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی، نقش عمده‌ای در تأمین امنیت غذایی منطقه دارد، گفت: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.

جوین ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دام‌پروری و طیور دارد و کارخانه قند و مجتمع کشت و صنعت جوین از صنایع مهم مرتبط با بخش کشاورزی در این شهرستان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی